Detașament de la Brigada 9 Mecanizată ”Mărăşeşti”, la exercițiul de comandament asistat de calculator Seven Stars 18

Militari de la Brigada 9 Mecanizată ”Mărăşeşti” FOTO MApN

Un detașament format din 14 ofiţeri şi subofițeri au reprezentat în luna noiembrie Brigada 9 Mecanizată ”Mărăşeşti” la exercițiul de comandament asistat de calculator Seven Stars 18.
Pe parcursul a două săptămâni participanții şi-au dezvoltat abilitaţile de lucru de stat major într-o structură multinaţională pentru planificarea şi executarea unei operaţii în sprijinul păcii. Activitatea s-a bucurat de un interes considerabil din partea eşaloanelor superioare, la Ziua Distinşilor Vizitatori fiind prezenţi Directorul S.M.Ap., generalul de brigadă Corneliu Postu, locţiitorul şefului Departamentului pentru Politica de Apărare, Planificare şi Relaţii Internaţionale, general de brigadă Vasile Bucur precum şi comandantul Brigăzii 9 Mecanizată ”Mărăşeşti”,colonelul Florin-Marian Barbu.
La finalul activității comandantul SEEBRIG, generalul de brigadă Tudorica Petrache, a apreciat profesionalismul şi experienţa în operaţii multinaționale demonstrată de militarii români participanţi la exercițiu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*