Poveste de dragoste la Forțele Navale. Doi locotenenți de fregate s-au căsătorit și au plecat în misiune

Nicoleta și Andrei Pavăl. FOTO Forțele Navale
Nicoleta și Andrei Pavăl. FOTO Forțele Navale

Nicoleta și Andrei Pavăl sunt angajați ca locotenenți la Flotila de Fregate a Forțelor Navale Române. Cei doi militari de carieră și-au unit destinele sâmbăta trecută, în fața ofițerului stării civile.

Două zile mai târziu, Nicoleta și Andrei nu au refuzat ideea de e pleca în misiune la bordul Fregatei Mărășești. Ei iau parte la Exercițiul Multinațional Sea Shield care are loc în Marea Neagră.

Oamenii de la Forțele Navale, cei care au și făcut publică vestea frumoasei povești de dragoste, i-au întrebat pe locotenenți când vor merge în Luna de Miere. Răspunsul a venit prompt: după Ziua Marinei (15 august).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*