VIDEO Instalație ilegală de producere a alcoolului şi 7.000 litri de alcool descoperite de polițiștii de frontieră constănțeni

Instalație ilegală de producere a alcoolului şi 7.000 litri de alcool descoperite de polițiștii de frontieră constănțeni

Poliţiştii de frontieră constănțeni, împreună cu inspectori vamali şi comisari ai Gărzii de Mediu, au descoperit, în urma punerii în aplicare a două mandate de percheziție domiciliară în Ostrov și Lipnița, o instalație ilegală de producere a alcoolului și aproape 7.000 de litri de băutură alcoolică, în valoare totală de 140.000 lei.

Potrivit Gărzii de Coastă, polițiști de frontieră, împreună cu inspectori din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța şi comisari ai Gărzii de Mediu, continuând cercetările într-un dosar penal, au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară emise de judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Constanța, pe raza localităților Ostrov și Lipnița.

„Astfel, cu această ocazie, a fost descoperită o instalație ilegală de producere a alcoolului și 6.960 litri de băutură alcoolică, în valoare totală de 140.000 lei, care aparțineau unui bărbat în vârstă de 57 de ani. Totodată, a mai fost descoperită şi suma de 32.700 de lei, a cărei provenienţă urmează a fi stabilită”, au precizat reprezentanții Gărzii de Coastă.

A mai fost descoperită şi suma de 32.700 de lei, a cărei provenienţă urmează a fi stabilită.

Poliţiştii de frontieră continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “producerea de produse accizabile înafara unui antrepozit fiscal autorizat”, iar întreaga cantitate de băutură alcoolică, sumele de bani descoperite și instalația de producere a alcoolului au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*