Descinderi la traficanți de droguri din Constanța. Două persoane au fost reținute

Descinderi la traficanți de droguri din Constanța. Două persoane au fost reținute

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii DIICOT Constanța, au efectuat patru percheziții domiciliare, în municipiul Constanța, pentru documentarea activității unor persoane bănuite de trafic și deținere de droguri de risc. Ulterior, două persoane au fost reținute de procurorii DIICOT Constanța, pe o perioadă de 24 de ore.

Potrivit IPJ Constanța, în urma cercetărilor într-un dosar de trafic de droguri de risc, în cursul zilei de joi, 10 iunie, polițiștii de combatere a criminalității organizate din Constanța au surprins în flagrant delict un bărbat în timp ce ar fi vândut cannabis. La aceeași dată, polițiștii au pus în aplicare patru percheziții domiciliare, în municipiul Constanța.

Ulterior, procurorii DIICOT Constanța, împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Constanța, au efectuat patru percheziții domiciliare, în urma cărora au fost ridicate, în vederea indisponibilizării, droguri de risc, substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, un cântar electronic de precizie, un grinder, patru telefoane, un laptop, 5.200 de lei, 2.550 de euro, precum și alte bunuri cu valoare probatorie.

Descinderi la traficanți de droguri din Constanța. Două persoane au fost reținute

Procurorul de caz a dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de doi bărbați, de 24, respectiv 19 ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și deținere de droguri în vederea consumului propriu, fără drept. Cei doi au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

În cursul zilei de vineri, 11 iunie, inculpații urmează să fie prezentați Tribunalului Constanța cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*