Tânăr „dezorietat”, prins de polițiștii locali la City Park având asupra lui substanțe cu efect psihoactiv

Polițiștii locali au depistat în zona City Park o persoană care avea asupra sa substanțe interzise. FOTO: DGPL Constanța

Polițiștii locali constănțeni au depistat, în seara zilei de vineri, 21 aprilie, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pentru menținerea ordinii și liniștii publice în zona Park City Mall, un tânăr care avea asupra sa substanțe interzise.

Potrivit Direcției Generale Poliția Locală Constanța, oamenii legii au observat un tânăr în timp ce alerga dezorientat și părea suspect prin comportament. După interceptarea și legitimarea acestuia, a fost efectuat controlul corporal în urma căruia a fost găsit un pachet ce conținea o materie vegetală uscată, de culoare verde, cu miros înțepător, sub formă de muguri, susceptibilă de a avea efect psihoactiv-psihotrop.

Tânărul a fost condus la sediul DGPL Constanța pentru întocmirea actelor procedurale necesare înaintării dosarului instituției abilitate pentru luarea măsurilor legale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*