VIDEO Descinderi la Tariverde într-un dosar privind infracțiunea de coruperea alegătorilor

Descinderi într-un dosar de corupere a alegătorilor.

Polițiștii constănțeni au descins, sâmbătă, la o societate comercială din Tariverde, comuna Cogealac, într-un dosar privind infracțiunea de corupere a alegătorilor.

„Urmare a cercetărilor într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de coruperea alegătorilor, în cursul zilei de astăzi (sâmbătă – n.a.), polițiști din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice și ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale au efectuat percheziții pe raza localității Tariverde, la o societate comercială. În urma activităților, au fost ridicate mai multe înscrisuri cu valoare probatorie”, au precizat reprezentanții Poliției Județene Constanța.

Potrivit unor surse judiciare, patronul firmei respective, Laurențiu (Lulu) Stoianof este un apropiat al unuia dintre candidații la Primăria Cogealac și, de asemenea, soția sa ar fi pe un loc eligibil pentru consiliul local al comunei. De altfel, imagini de la descinderea oamenilor legii au fost postate chiar pe pagina sa de Facebook.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*