VIDEO Descinderi la Tariverde într-un dosar privind infracțiunea de coruperea alegătorilor

Descinderi într-un dosar de corupere a alegătorilor.

Polițiștii constănțeni au descins, sâmbătă, la o societate comercială din Tariverde, comuna Cogealac, într-un dosar privind infracțiunea de corupere a alegătorilor.

„Urmare a cercetărilor într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de coruperea alegătorilor, în cursul zilei de astăzi (sâmbătă – n.a.), polițiști din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice și ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale au efectuat percheziții pe raza localității Tariverde, la o societate comercială. În urma activităților, au fost ridicate mai multe înscrisuri cu valoare probatorie”, au precizat reprezentanții Poliției Județene Constanța.

Potrivit unor surse judiciare, patronul firmei respective, Laurențiu (Lulu) Stoianof este un apropiat al unuia dintre candidații la Primăria Cogealac și, de asemenea, soția sa ar fi pe un loc eligibil pentru consiliul local al comunei. De altfel, imagini de la descinderea oamenilor legii au fost postate chiar pe pagina sa de Facebook.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. VIDEO Descinderi La Tariverde într-un Dosar Privind Infracțiunea De Coruperea Alegătorilor » Stiri Firme

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*