Percheziții în Constanța într-un dosar penal de punere în circulație de mărfuri contrafăcute

Percheziții în Constanța într-un dosar penal de punere în circulație de mărfuri contrafăcute. FOTO: SPTM

Polițiști din cadrul Serviciului Transporturi Maritime au efectuat trei percheziții domiciliare, în județul Constanța, în cadrul unei operațiuni menite să combată infracțiunile de punere în circulație a mărfurilor contrafăcute.

Potrivit Poliției Județene Constanța, acțiunea a vizat locuințele unei persoane fizice, bănuită de implicare în aceste activități ilegale. În urma descinderilor au fost descoperite și confiscate multiple articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, purtând însemnele distinctive ale unor mărci renumite. De asemenea, au fost ridicate peste 2.500 de brelocuri destinate cheilor auto, evaluate la o sumă totală impresionantă de peste patru milioane de lei.

Percheziții în Constanța într-un dosar penal de punere în circulație de mărfuri contrafăcute. FOTO: SPTM

De asemenea, în timpul perchezițiilor, forțele de ordine au identificat și un lot de peste 1.000 de țigarete, care nu erau marcate corespunzător conform legislației în vigoare.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație de mărfuri contrafăcute.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*