Descinderi la Hârșova la hoții de bancomate care au încălcat condițiile măsurii preventive de arest la domiciliu

Agresorul a fost arestat preventiv. Imagine cu rol ilustrativ.

După ce i-au ținut câteva luni de zile în arest preventiv pe suspecții din dosarul furturilor de bancomate și aparate paypoint, la începutul verii 2019, instanța a decis înlocuirea măsurii preventive. Numai că o parte dintre indivizi au ales să încalce condițiile impuse de judecători. 

Timp de doi ani de zile, o grupare infracțională din Hârșova a făcut prăpăd, sustrăgând din mai multe magazine și instituții bancomate și aparate paypoint, într-un stil barbar. În unele cazuri intrau de-a dreptul cu mașinile prin ușile magazinelor pentru a ajunge la ceea ce îi interesa.

După ce au fost prinși, pe numele lor au fost emise mandate de arestare preventivă, fiind depuși  în arestul IPJ Constanța. După câteva luni, avocații au reușit să obțină înlocuirea arestului preventiv cu cel la domiciliu. Polițiștii din Hârșova au aflat din diverse surse, că o parte dintre indivizii din acest dosar nu respectă condițiile impuse de instanța de judecată și au fost văzuți în diverse locuri. Drept urmare, oamenii legii au efectuat o  vizită inopinată, iar trei dintre membrii grupării nu au fost găsiți la domiciliile stabilite prin decizie judecătorească.

Drept urmare, a fost solicitată instanței de judecată schimbarea măsurii preventive pentru cei trei, iar în cursul zilei de 22 noiembrie, polițiștii au descins iar la locuințele acestora, punând în aplicare mandatul emis de magistrați. Drept urmare, indivizii s-au întors în arestul IPJ Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*