Percheziții ale polițiștilor constănțeni într-un caz de înșelăciune cu cherestea. Prejudiciul depășește un milion de lei

Mașină de Poliție

Un bărbat de 37 de ani este cercetat de polițiștii constănțeni într-un dosar de înșelăciune, fiind acuzat de achiziționarea și comercializarea ilegală a 1.400 de metri cubi de cherestea. Prejudiciul produs de acesta ar depăși un milion de lei.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, polițiști ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au efectuat, în cursul dimineții  de marți, 23 mai, patru percheziții domiciliare, în județele Constanța, Ilfov și Timiș,  în cadrul unei anchete privind un caz de înșelăciune cu cherestea. Un bărbat în vârstă de 37 de ani este bănuit că ar fi achiziționat aproximativ 1.400 de metri cubi de cherestea de la două persoane vătămate, fără a achita contravaloarea acestora. Ulterior, el a comercializat ilegal materialul lemnos.

Potrivit informațiilor preliminare, activitatea infracțională s-ar fi desfășurat în perioada 2018 – 2022, iar prejudiciul estimat în urma acestei înșelăciuni se ridică la peste un milion de lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*