FOTO VIDEO Incendiu puternic în cartierul Poarta 6 – au ars mai multe magazine din Piața Roșu

O alimentară și alte două magazine au fost distruse de un incendiu izbucnit în Piața Roșu. FOTO ISU Dobrogea

Un puternic incendiu a distrus trei magazine și a afectat altele în noaptea de vineri spre sâmbătă, în complexul Piața Roșu din cartierul Poarta 6. 

Alarma s-a dat în jurul orei 1.00, când o angajată a unui local din zonă a văzut flăcările dintr-un magazin – Gepeto, potrivit martorilor și a sunat la 112. Inițial, la fața locului au fost trimise două echipaje ale ISU Dobrogea cu apă și spumă și o ambulanță, iar ulterior, forțele de intervenție au fost suplimentate cu încă un echipaj de pompieri.

De la magazinul alimentar, flăcările s-au propagat și la alte două spații comerciale înainte ca pompierii să intervină. Accesul acestora la locul izbucnirii incendiului a fost îngreunat și de autoturismele locatarilor din zonă care erau parcate în vecinătate.

În jurul orei 2.00 a fost încheiată intervenția pompierilor, urmând a se stabili exact cauzele producerii accidentului și care au fost pagubele.

UPDATE:

Potrivit reprezentanților ISU Dobrogea, au ars 2 încăperi in totalitate cu marfa textilă aferentă, iar în cea de-a 3-a s-a distrus un frigider, marfa depozitata si panourile de termopan.
La magazinul alaturat s-a distrus instalația elecelect, ușa de acces și geamurile de la vitrine.

Cauza probabila scurtcircuit

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*