FOTO VIDEO Incendiu puternic în cartierul Poarta 6 – au ars mai multe magazine din Piața Roșu

O alimentară și alte două magazine au fost distruse de un incendiu izbucnit în Piața Roșu. FOTO ISU Dobrogea

Un puternic incendiu a distrus trei magazine și a afectat altele în noaptea de vineri spre sâmbătă, în complexul Piața Roșu din cartierul Poarta 6. 

Alarma s-a dat în jurul orei 1.00, când o angajată a unui local din zonă a văzut flăcările dintr-un magazin – Gepeto, potrivit martorilor și a sunat la 112. Inițial, la fața locului au fost trimise două echipaje ale ISU Dobrogea cu apă și spumă și o ambulanță, iar ulterior, forțele de intervenție au fost suplimentate cu încă un echipaj de pompieri.

De la magazinul alimentar, flăcările s-au propagat și la alte două spații comerciale înainte ca pompierii să intervină. Accesul acestora la locul izbucnirii incendiului a fost îngreunat și de autoturismele locatarilor din zonă care erau parcate în vecinătate.

În jurul orei 2.00 a fost încheiată intervenția pompierilor, urmând a se stabili exact cauzele producerii accidentului și care au fost pagubele.

UPDATE:

Potrivit reprezentanților ISU Dobrogea, au ars 2 încăperi in totalitate cu marfa textilă aferentă, iar în cea de-a 3-a s-a distrus un frigider, marfa depozitata si panourile de termopan.
La magazinul alaturat s-a distrus instalația elecelect, ușa de acces și geamurile de la vitrine.

Cauza probabila scurtcircuit

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*