Incendiu într-o locuință din Valu lui Traian: pompierii au salvat 11 papagali, un iepuraș, un porcușor de Guineea și o pisică. Felina a avut nevoie de oxigen după ce s-a intoxicat cu fum

Incendiu într-o locuință din Valu lui Traian. FOTO ISU „Dobrogea”

Pompierii constănțeni au fost solicitați să intervină joi, 20 iulie, pentru a stinge un incendiu ce izbucnise într-o locuință situată pe strada București din comuna Valu lui Traian.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, la fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere, precum și un echipaj SMURD.

La sosirea salvatorilor la fața locului, focul se manifesta în interiorul clădirii, dar în casă nu se afla nicio persoană. Din flăcări au fost scoși însă 11 papagali, un porcușor de Guineea, un iepuraș, precum și o pisică. Felina a avut nevoie de ajutorul cadrelor medicale, deoarece se intoxicase cu fum. Ea a primit oxigen și și-a revenit în scurt timp.

Focul a afectat un dormitor cu suprafața de 15 metri pătrați.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*