Primăria Năvodari îmbunătățește orașul prin lucrări ample de întreținere și modernizare

Primăria Năvodari îmbunătățește orașul prin lucrări ample de întreținere și modernizare. FOTO: Primăria Năvodari

Primăria Năvodari a demarat marți, 20 iunie, o serie de lucrări menite să facă orașul mai frumos și mai primitor pentru locuitori și vizitatori. Diverse zone din oraș beneficiază de atenția și eforturile dedicate ale echipei de lucru.

Astfel, în Strada B2 și Strada C1, se desfășoară lucrări de scarificare și împietruire, cu scopul de a reface infrastructura rutieră și de a asigura o circulație mai lină și confortabilă. În zona Depozit 10, Mamaia Nord, au fost montate indicatoare rutiere, măsuri ce vor contribui la creșterea siguranței rutiere în această zonă intens circulată;

Un pas important pentru siguranța copiilor a fost făcut prin montarea unui gard de protecție la locul de joacă de pe Strada Tașaul. Drept urmare, cei mici se vor putea bucura în voie de jocuri și distracție într-un mediu sigur și protejat.

Pe Promenada, Mamaia Nord, mobilierul urban a fost supus unor reparații necesare, astfel încât locuitorii și turiștii să se bucure de confortul și aspectul plăcut al acestei zone. De asemenea, s-a dat startul funcționării fântânilor din oraș, aducând o notă de prospețime și răcoare în timpul verii, pentru a încânta locuitorii și vizitatorii.

Un alt obiectiv important a fost atins prin refacerea covorului asfaltic de pe Bulevardul Năvodari, asigurând astfel o infrastructură rutieră modernă și sigură pentru toți participanții la trafic.

Și strada Constanței va beneficia de marcaje temporare pentru parcări, măsură ce va facilita accesul și organizarea optimă a vehiculelor în această zonă aglomerată.

Un efort semnificativ se concentrează și pe verificarea sistemului de irigații de pe Strada Rândunelelor, Blocurile R8 și R9, Parcul Tei, Blocul FC1, astfel încât spațiile verzi să fie întreținute corespunzător și să rămână proaspete și vii.

Pentru a asigura confortul locuitorilor, mobilierul stradal și locurile de joacă sunt supuse unor verificări și reparații, astfel încât acestea să fie întotdeauna într-o stare excelentă și sigure pentru utilizatori.

Strada Nuferilor primește atenția necesară prin tăierea și îngrijirea gardului viu, astfel încât să ofere un aspect plăcut și îngrijit în această zonă. În plus, eforturile de întreținere și îngrijire se extind și asupra spațiilor plantate cu flori din oraș, contribuind la menținerea unui peisaj frumos și colorat, care să încânte privirile tuturor. Nu în ultimul rând, în locurile unde nu există un sistem de irigații, Primăria Orașului Năvodari a luat măsura de a uda cu cisterna, asigurând astfel necesarul de apă pentru vegetație și menținând un aspect verde și proaspăt în zonele respective.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*