De la 1 septembrie, tariful pentru călătoria cu autobuzul etajat revine la prețul de 3 lei

Autobuzul RATC supraetajat. FOTO Catalin Schipor

Regia Autonomă Transport în Comun Constanța anunță că începând de duminică, 1 septembrie 2019, tariful pentru călătoria cu autobuzul etajat al liniei turistice CiTy Tour, revine la prețul de 3 lei pentru o călătorie și 5 lei pentru sistemul hop on/ hop off.

Tichetele de călătorie se pot procura de la șofer și trebuie validate.Pe linia estivală „CiTy Tour”, gratuitățile și abonamentele nu sunt valabile, deoarece este traseu turistic.  Datorită numărului mare de călători, programul de circulație al autobuzelor etajate rămâne neschimbat: 09:00 – 22:00.

Linia este deservită de 6 autobuze etajate cu plecări din Mamaia (Tabăra Turist) cu o frecvență de 25 de minute, iar ultima plecare de la capul de linie – Gara Constanța este la ora 20:40.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*