Aplicația 24pay: o nouă modalitate de plată a călătoriilor cu CT BUS

Beneficiarii transportului public în comun din orașul Constanța și turiștii vor putea să achite de pe telefonul mobil biletele sau abonamentele pentru transportul în comun. Serviciul va fi activ pe toate liniile, inclusiv pe cea estivală –  CiTyTour.

Potrivit CT BUS, Constanța este al 16-lea oraș în care aplicația 24pay devine disponibilă. Astfel, în urma parteneriatului încheiat cu PayPoint România și Banca Transilvania, călătorii vor putea să achiziționeze din aplicație bilete și abonamente.

Aplicația 24pay este disponibilă pentru sistemele de operare Android și iOS, iar utilizatorii o pot descărca gratuit din Google Play,  App Store sau Huawei AppGallery. Pentru utilizarea aplicației, este necesară adăugarea inițială a unui card bancar Visa sau Mastercard. Sistemul 24pay a fost pus la dispoziția CT BUS în mod gratuit, fără a fi percepute costuri pentru dezvoltarea aplicației, astfel încât călătorii să beneficieze de o metodă unitară, rapidă și sigură de a achita transportul public, oriunde în țară.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*