De la 1 octombrie, în Constanța, liniile RATC 100 și 5 – 40 revin la vechile trasee

Panou statie si autobuz RATC. FOTO Catalin Schipor

Regia Autonomă de Transport în Comun Constanța reamintește publicului călător că, începând de luni, 1 octombrie se vor face modificări pe traseele estivale.

Este vorba de liniile 100 și 5 – 40 care revin la vechile trasee, astfel:

  • linia 100 – Gară – Bdul Ferdinand – Bdul 1 Decembrie 1918 – Bdul Al Lăpușneanu – Sat Vacanță și retur.
  • linia 5-40 – KM 5 – Vârful cu Dor – Democrației – Hatman Arbore – Șos. Mangaliei – Bdul 1 Mai – Bdul Ferdinand – Str. Mircea cel Bătrân – Bdul Mamaia – Bdul Aurel Vlaicu – Campusul universitar – retur.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*