FOTO VIDEO Inspectorii OPC au găsit condiții groaznice în „Cuptorul cu plăcinte“ din Satul de Vacanță

Control OPC Cuptorul cu Placinte

Dacă în proaspătul film de prezentare a Satului de Vacanță ți se pare că ești în altă lume, un control al inspectorilor OPC într-una din celebrele locații din Satul de Vacanță, „Cuptorul cu plăcinte“ arată adevărata față a ceea ce li se servește clienților: alimente ținute în condiții improprii, mizerie, mucegai.

UPDATE

Inspectorii OPC au declarat că au găsit sute de kg de carne și brânză depozitate în condiții greu de imaginat. Acestea nu aveau etichete sau indicații despre proveniență și termenul de valabilitate.
Inspectorilor le-a fost împiedicat controlul, administratorul locației fugind pentru a nu da explicații.

PREZENTARE

VS REALITATE

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*