La Cumpăna are loc repartizarea de locuințe ANL

Primăria si Consiliul Local al comunei Cumpăna, reprezentate legal prin persoana doamnei primar Ec. Mariana Gâju, vă aduce la cunoștință faptul că în data de 25.10.2017, ora 11:00, în Sala de Ședințe a primăriei comunei Cumpăna, un număr de 6 (șase) locuințe de tip A.N.L vor fi repartizate prin tragere la sorț, mai exact: 3 garsoniere și 3 apartamente cu 2 camere, ca urmare a rezilierii contractelor de închiriere a foștilor locatari din diverse motive.

Cheile locuințelor A.N.L vor fi înmânate noilor locatari, cu deosebită onoare, de către doamna primar Ec. Mariana Gâju și de către domnul viceprimar Neagu Florin. Sperăm că acest eveniment va aduce multă bucurie noilor familii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*