Polițist aflat în timpul liber, agresat în fața discotecii din comuna Ostrov

Un polițist aflat în timpul liber, împreună cu un alt bărbat, au fost agresați, duminică, 22 august, în fața discotecii din comuna Ostrov, în cauză fiind deschis și un dosar de cercetare penală. De asemenea, polițistul este cercetat de colegii săi, prin Biroul Control Intern.

Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, duminică, 22 august, în jurul orei 01.00, polițiști din cadrul Secției 8 Rurală Băneasa au fost sesizați, prin apel 112, de către un bărbat de 38 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce s-ar fi aflat în fața discotecii din comuna Ostrov, ar fi fost agresat, împreună cu un alt bărbat, de 47 de ani, de către mai multe persoane, care au fugit după producerea evenimentului. La fața locului s-a deplasat un echipaj de ambulanță, care a acordat îngrijiri medicale celor doi bărbați agresați, iar unul din aceștia a fost transportat la spital.

„Menționăm faptul că bărbatul de 38 de ani este polițist și se afla în timpul liber în momentul producerii incidentului. Din primele rezultate ale cercetărilor reiese faptul că incidentul nu are legătură cu profesia persoanei vătămate”, au precizat reprezentanți ai IPJ Constanța.

Autorii agresiunii au fost identificați ulterior, iar în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. Totodată, au fost demarate verificări și prin Biroul Control Intern, pentru stabilirea situației de fapt.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*