De astăzi, iubitorii de teatru vor avea parte de patru seri speciale, pe malul Lacului Tăbăcărie

„Serile de teatru la Pontul Euxin”, ediția a II-a, continuă

Pentru al patrulea weekend consecutiv, constănțenii, dar și turiștii sunt așteptați să petreacă „Seri de teatru la Pontul Euxin”, în zona Amfiteatru din Parcul Tăbăcărie, de joi până duminică, de la ora 21.00.

Joi, 27 august, se joacă un spectacol antrenant: „Plata birului”, de Victor Ion Popa, realizat de Facultatea de Arte a Universității „Ovidius” din Constanța.

Vineri, 28 august, vor reveni pe scena de la Amfiteatru, Radu Iacoban și Tudor Aaron Istodor, dar de această dată vor prezenta „(Cu)Cuie-n frunte”, după texte de Eric Bogosian. Cei doi au mai fost la ediția a II-a a „Serilor de teatru la Pontul Euxin“ cu „Carpathian Garden“, pe 15 august.

Sâmbătă, 29 august, constănțenii și turiștii sunt invitați… „În parc”, pentru a vedea stând pe o bancă personaje din alt secol. „În parc”, spectacol de Radu Iacoban, îi are în distribuție pe Ana Ularu / Rodica Lazăr și Istvan Teglas.

Cel de-al patrulea weekend al „Serilor de teatru la Pontul Euxin” se va încheia pe 30 august, cu o „O noapte pe dos”, o producție a Teatrului de Artă București, cu Marcela Motoc și George Constantinescu în distribuție. Regia este semnată de Tudor Țepeneag.

Intrarea este liberă cu respectarea tuturor măsurilor privind prevenirea răspândirii noului coronavirus SARS-CoV-2. Accesul în spațiul destinat publicului se realizează cu jumătate de oră înainte de începerea spectacolului, adică de la ora 20.30.

Întâlnirile sub genericul „Seri de teatru la Pontul Euxin” se desfășoară, în fiecare weekend, începând de la ora 21.00, până pe 6 septembrie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*