Bătălia sexelor într-o piesă de teatru plină de umor, la Mamaia

Afișul piesei "Cum se duce totul dracu"
Afișul piesei "Cum se duce totul dracu"

Dacă ai fost măcar o dată îndrăgostit, atunci trebuie să mergi să vezi această piesă de teatru. “Cum se duce totul dracu'” este descris drept un spectacol plin de umor, despre viața de cuplu.

în cuplu te poți simți în competiție și-atunci scoți toate armele pentru a demonstra cine-i mai mare și mai tare în orgoliu.

Probabil nu vom afla niciodată cine va câștiga această bătălie a sexelor, dar spectacolul „Cum se duce totul dracu’” îți va arăta cum și unde se desfășoară adevăratul război de gherilă.

Bazat pe un text contemporan scris de Mihai Ignat, spectacolul „Cum se duce totul dracu’” a fost creat integral de cei doi protagoniști – Ioana Chelmuș și Florin Frățilă. Aceștia se declară fascinați de subiectul dragostei ca un câmp de luptă și promit un spectacol cu adevărat amuzant.

Un spectacol care binedispune si care totodata confrunta. Te pune pe ganduri, te provoaca sa reflectezi asupra relatiei tale prezente sau trecute si sa-ti doresti o dragoste eterna, fara defecte, fara lupte.

Spectacolul are loc miercuri, 29 iunie, începând cu ora 21.00 la Harlequin Mamaia. Rezervările se fac la 0766 400 181, iar prețul unui bilet este de 35 lei.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*