De 1 martie, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au împărțit nu amenzi, ci flori în trafic

Flori pentru participantele la trafic. FOTO: IPJ Constanța

În prima zi de primăvară, conducătoarele auto din județul Constanța i-au întâlnit în trafic pe polițiștii din cadrul Biroului Rutier, care le-au efectuat semnal regulamentar de oprire.

În vreme ce conducătoarele auto așteptau să le fie solicitate documentele la control și să li se comunice abaterea de la normele de circulație săvârșită, polițiștii le-au făcut o surpriză și le-au oferit flori, dar și sfaturi preventive.

Polițiștii constănțeni vă urează o primăvară însorită, fără evenimente rutiere!

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Corpului Național al Polițiștilor – Consiliul Teritorial Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*