Bărbat reținut după ce a fost prins de mai multe ori la volan sub influența alcoolului și fără permis

Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție a municipiului Constanța au reținut un bărbat în vârstă de 38 de ani, în legătură cu comiterea mai multor infracțiuni de conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis.

Potrivit IPJ Constanța, individul este suspectat că ar fi comis trei infracțiuni de conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe și două infracțiuni de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Primul incident a avut loc la data de 4 aprilie, în jurul orei 05.50, când bărbatul ar fi condus un autoturism pe aleea Trotuș din municipiul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Al doilea incident s-a petrecut pe data de 7 aprilie, în jurul orei 12.00, pe bulevardul I.C. Brătianu din Constanța. În acea zi, bărbatul ar fi condus un autoturism, deși avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice și se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Cel de-al treilea incident a avut loc pe data de 23 iunie, în jurul orei 23.50, pe strada Badea Cârțan din municipiul Constanța. La acea dată, individul ar fi condus un autoturism, în ciuda faptului că îi fusese suspendată dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice și se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma reținerii, bărbatul a fost dus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, pentru o perioadă de 24 de ore. Autoritățile intenționează să-l prezinte, în cursul zilei de astăzi, Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunerea legală de luare a măsurilor adecvate în acest caz.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*