Damian Drăghici cântă de Revelion în Piața Ovidiu din Constanța

Revelion 2018 la Constanța. FOTO Cătălin Schipor

Primăria Constanța organizează și în acest an Revelionul în Piața Ovidiu, iar pe scenă vor urca artiști care vor acoperi mai multe genuri muzicale, printre care Damian Drăghici, Sore, Nicoleta Nucă, Vanotek.

Primarul Decebal Făgădău a anunțat pe data de 19 decembrie, într-o conferință de presă, că licitația pentru Revelion a fost câștigată de firma Sfinx Experience din București, iar valoarea contractului este de 657.000 de lei.

“Licitația a fost câștigată de Sfinx Experience din București. Revelionul va începe la ora 7 seara. Se va termina spectacolul la ora 1. Vor fi Damian Drăghici, Sore, Vanotek, Nicoleta Nucă, DJ Slimboy, artificii. În afară de Sfinx Experience au mai depus oferte ASIB Media și Alfa Sound Production. A fost declarată câștigătoare oferta Sfinx Experience. Valoarea este 657.000 de lei”, a declarat Decebal Făgădău.

El a mai spus că focul de artificii va dura 10 minute. Probabil ca și în anii trecuți vor fi instituite restricții rutiere în zona respectivă, iar autobuzele Regiei Autonome de Transport în Comun Constanța ar putea avea program prelungit.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*