#CONCURS Câștigă 3 invitații duble la concertul trupei Phoenix de la Casa de Cultură din Mangalia

Nicu Covaci și trupa Phoenix. FOTO Theodor Tudose

UPDATE

Organizatorii concertului trupei Phoenix de la Mangalia din data de 24 mai au anunțat că spectacolul a fost anulat.

UPDATE

Organizatorii concertului Phoenix de la Mangalia au transmis acest mesaj:

“Din motive independente de voința organizatorilor și a formației Phoenix, concertul „Sinteza Rapsodia” programat pentru data de 21 aprilie la Casa de Cultură din Mangalia se amână și va avea loc vineri, în 24 mai. Biletele achiziționate pot fi păstrate și rămân valabile pentru accesul la eveniment în 24 mai, sau pot fi returnate în punctele de vânzare de unde au fost achiziționate. Ne cerem scuze pentru această lună de așteptare și le mulțumim partenerilor media care susțin evenimentul, precum și conducerii Casei de Cultură din Mangalia, pentru înțelegere și pentru sprijin. Ne vedem în 24 mai!”

Trupa Phoenix ajunge în această lună și la Mangalia. Legendara formație, în frunte cu Nicu Covaci, propune spectatorilor un proiect inedit. Este vorba de o sinteză între ciclul Anotimpurilor prezente pe albumul „Cei ce ne-au dat nume” și Rapsodia I, emblematică pentru George Enescu. Concertul va avea loc pe data de 21 aprilie, de la ora 19, la Casa de Cultură din Mangalia.

Organizatorii acestui eveniment, alături de Constanța NEWS pun la bătaie trei invitații duble pentru fanii trupei Phoenix.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Constanța NEWS” – facebook.com/CTnewsRo
  2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la concert. 
  3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 17 aprilie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

După anul 2017, în care mitul a aniversat 55 de ani de la momentul expozițiunii, Phoenix se întoarce în fața publicului cu un proiect inedit: o sinteză între ciclul Anotimpurilor prezente pe albumul „Cei ce ne-au dat nume” și Rapsodia I, emblematică pentru George Enescu.

Ca în orice proiect inițiat, starea de a fi a trupei Phoenix este și aici cea de dăruire și luptă continuă cu diferitele cortine ale ființei, regândește mereu construcția actului artistic. Astfel, își propune răspunsul printr-o sinteză între celebrele „Anotimpuri (muzica arhaică, cu trimiteri profunde dar trăită prin forța instrumentelor moderne) și sensibilitatea clasică a marelui compozitor Enescu.

Proiect de înaltă ținută culturală, însă fără pretenții exclusiviste, „Sinteza” își propune a fi un concert caracterizat prin accesibilitate, cu toată-i mirifica metaforie prin viziune și profesionalism.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*