OMD Mamaia – Constanța anunță că a fost anulat concertul din această seară cu Lidia Buble și Misha, din cauza vremii nefavorabile

Concert în Mamaia. FOTO OMD Mamaia - Constanța

Organizația de Management al Destinației Mamaia Constanța anunță anularea concertului programat pentru această seară în Piațeta Cazino Mamaia, unde ar fi trebuit să performeze Lidia Buble și Misha, din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

„Siguranța publicului și a artiștilor este prioritatea noastră principală, iar decizia a fost luată cu scopul de a proteja toți participanții de efectele unei vremi imprevizibile.

În schimb, ne bucurăm să vă informăm că Lidia Buble va concerta mâine, alături de Bibi și Marius Mihalache & Band, cu participarea invitatei sale, Alexandrei Ungureanu.

Evenimentul va avea loc tot în Piațeta Cazino Mamaia, începând cu ora 19:30, promițând o seară de neuitat plină de muzică și emoție.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă invităm să vă alăturați nouă mâine pentru a vă bucura de o experiență muzicală excepțională!” – OMD Mamaia – Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*