Cutremur de 4,9 grade în această dimineață

Cutremur în România
Cutremur în România

Un cutremur cu magnitudinea de 4,8 grade pe scara Richter s-a produs în această dimineață la ora 5.32. Epicentrul cutremurului a fost localizat de către Institutul Național de Fizica Pământului în județul Buzău la adâncimea de 150 km.

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor orașe: Nehoiu(19km), Covasna(33km), Întorsura Buzăului(38km), Târgu Secuiesc(48km), Vălenii de Munte(55km)

Unda de șoc a putut fi resimțită și în Constanța.

Update:

Reprezentanții INFP au revenit cu informația și au precizat că intensitatea a fost de 4,9 grade

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*