Cutremur de 4,2 grade pe scara Richter, în România. L-ai simțit?

Cutremur în România
Cutremur în România

Un seism de 4,2 grade pe scara Richter a avut loc la ora 22,23 a zilei de 18 mai. Cutremurul a fost localizat în zona Vrancea.

Conform Institutului Național de Fizică a Pământului, coordonatele cutremurului sunt: latitudine 45.6744, longitudine: 26,6307. Seismul a avut loc la o adâncime de 120 km și cea mai apropiată localitate este Nereju.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*