VIDEO Invitație la mișcare în aer liber. Directorul CMSN îți spune cum pot fi hrănite păsările sălbatice de pe lacul Tăbăcărie și din Microrezervație

Animale la Microrezervația Constanța. FOTO Ștefan Ciocan

E foarte frig afară, iar rațele sălbatice au nevoie de o mână de ajutor, adică de puțină mâncare. Pentru că meteorologii anunță că ninsoare se domolește și va fi doar frig, este o bună ocazie de a vizita Microrezervația din cadrul CMSN Constanța.

„Microrezervația este închisă. Au venit însă rațele sălbatice. Cei ce doresc să le ajute pot veni cu mâncărică. Este o acțiune ce o recomand peste tot unde vedeți păsări adunate la ochiurile de apă rămase neînghețate”, a spus directorul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii din Constanța, dr. Adrian Bîlbă.

Programul de vizitare este următorul

Luni – duminica intre orele 08:00 – 16:00

Demonstratii Delfinariu: orele 11:00 si 15:00
Demonstratii Planetariu: orele 10:15, 11:45, 13:00, 14:15

Programul de vizitare al sectiilor:

Luni – duminica intre orele 09:00 – 16:00

Tarife 01.10.2017- 31.05.2018
-Tarif unic DELFINARIU, PLANETARIU, MICROREZERVATIE si PASARI EXOTICE – 12 lei/ adult si 3 lei/ elev, student
-ACVARIU- 8 lei/ adult si 2 lei/ elev , student

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*