FOTO Tabăra 2018 din Comuna Cumpăna pentru elevii cu rezultate deosebite a ajuns la final

Copiii veniți în tabăra de la Cumpăna au avut parte de o ultimă seară deosebită. FOTO Primăria Cumpăna

În săptămâna 13 – 20 august, în comună Cumpănă s-a desfășurat a patra etapă a taberelor, din cadrul programului intitulat „Tabere de vară pentru elevii cu rezultate deosebite în anul 2017 – 2018”.

Cele 200 de persoane (elevi, cadre didactice, funcționari publici) din localitățile: Cazangic – Republică Moldova, Panaci și Câmpulung Moldovenesc – jud. Suceava, Storobăneasa – jud. Teleorman, Hoghilag – jud. Sibiu, Vânători Neamț – jud. Neamț, Mioveni – jud. Argeș, Luncoiu de Jos – jud. Hunedoara, Vorona – jud. Botoșani, s-au bucurat în ultima seară petrecută în comună noastră de o minunată petrecere.

Primăria Cumpănă a organizat în seară de 18 august, în cadrul campusului școlar aparținând liceului tehnologic „Nicolae Dumitrescu” o „petrecere surpriza” pentru elevii de excepție prezenți în această săptămâna în comună noastră,o seară de neuitat în care nu au lipsit muzică disco, concursul „Miss și Mister” și foarte multe jocuri interactive.

În cadrul concursului „Miss și Mister” au participat 20 perechi, locul 1 find ocupat anul acesta de Oprescu Yamila Ecaterina( jud Teleorman) și Mihai Luca Florin (jud Hunedoara). Locul 2 a fost câștigat de doi tineri din Cumpănă: Gușa Cozmina Cristiană și Dragusin Tiberiu. Pe locul 3 s-a clasat perechea din Mioveni( jud.Argeș) – Andrei Luiza și Savu Flavian.

Ce-a mai mare surpriză a fost focul de artificii. Toți cei prezenți s-au bucurat de un spectacol unic de lumina și culoare ce a aprins cerul înstelat al Cumpenei.

La finalul copii au servit din cele două torturi oferite de organizatori, au cântat și au promis că la anul vor face tot posibilul să revină în tabără, la Cumpănă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*