Cutremur de 4,2 grade înregistrat noaptea trecută în România

Intensitate cutremur FOTO Captură INFP

Un cutremur cu magnitudine de 4.2 grade pe scara Richter, a fost înregistrat în dimineața de 24 iunie a.c., la ora 2.50. Potrivit celor de la Institutul Național de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pamantului (INCDFP), seismul s-a produs în Zona seismică Vrancea la adâncimea de 139 km. Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor orașe: Nehoiu(9km), Întorsura Buzăului(36km), Covasna(37km), Vălenii de Munte(45km), Slănic(50km).

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*