Cursul de apă Cocoșu, curățat pe o porțiune de aproximativ 5 km în zona localităților Valu lui Traian, Ovidiu și Constanța

Cursul de apă Cocoșu, curățat pe o porțiune de aproximativ 5 km. FOTO: ABADL

Administrația Bazinală de Apă Dobrogea – Litoral (ABADL) anunță că lucrările de decolmatare a cursului de apă Cocoșu au continuat și în acest an, pe o lungime de 4.800 de metri liniari, în zona localităților Valu lui Traian, Ovidiu și municipiul Constanța.

„Colegii noștri de la Sistemul de Gospodărire a Apelor (SGA) Constanța din cadrul ABADL au curățat Valea Cocoșu, în perioada iunie – septembrie 2022, cu ajutorul unui excavator, pe o lungime de 4.800 de metru liniari, iar volumul de pământ rezultat în urma excavărilor este de aproximativ 18.000 metri cubi”, au precizat sursele citate.

Lucrările sunt efectuate pentru a asigura secțiunea de scurgere în cazul unor fenomene hidrometeorologice periculoase.

Lucrările de decolmatare din acest an au fost realizate pentru asigurarea unei secțiuni de scurgere continuă având în vedere că în ultimii doi ani au fost realizate astfel de lucrări pe aproximativ 4,5 km.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*