FOTO Un adolescent a dispărut în valurile mării în Vama Veche, în zona Stuf

Misiune de salvare în zona Eforie Nord după ce doi scafandri au fost dați dispăruți. FOTO CTnews.ro

În jurul orei 13.50, s-a primit apel pe SNUAU 112 prin care se sesiza faptul ca o persoană este în pericol de înec în Vama Veche.

La fața locului au fost direcționate o ambulanță SMURD, șenilata, ambarcațiunea Albatros aparținând ARSVOM și elicopterul SMURD. Salvamarii au încercat inițial să intre ei în apă după persoana în pericol, dar din cauza valurilor mari nu au reușit, în scurt timp pierzându-se contactul vizual cu cel în cazuă, care se pare că este un tânăr care în data de 5 septembrie împlinea 18 ani.

La fața locului au ajuns și 13 scafandrii ai ISU Dobrogea care au început căutările.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*