Cuplurile din Ovidiu care au împlinit 50 de ani de căsătorie au fost sărbătorite și au primit cadouri

Primarul George Scupra și cuplurile ajunse la 50 de ani de căsnicie. FOTO Primăria Ovidiu

Mai multe cupluri din Ovidiu au reușit performanța de a împlini 50 de ani de căsătorie. Poveștile de dragoste și de viață au fost recompensate de către primarul localității, George Scupra.

În cursul zilei de 17 octombrie, primarul George Scupra a oficiat ceremonia de împlinire a 50 de ani de căsătorie pentru 11 cupluri din orașul Ovidiu.

Cu acest prilej s-au depănat amintiri, s-a ciocnit o cupă de șampanie iar cuplurile au primit căte 500 lei, o carte cu istoria orașului Ovidiu, fotografii de la oficierea de astăzi dar și un buchet de flori.

„Mă simt onorat și bucuros de fiecare dată, când oficiez această ceremonie de 50 ani de căsătorie, mai ales în acest an, când sărbătorim Centenarul Marii Uniri și ne aducem aminte de bunicii și străbunicii nostri care au contribuit la dezvoltarea comunității noastre. Vă înmânez cartea ”Ovidiu 100”,realizată în acest an, cu o importanță aparte în istoria României dar și a orașului nostru. Sper ca această carte aniversară, să vă reamintească de rudele, cunoștintele și prietenii dumneavoastră, care de-a lungul timpului au făcut ca orașul nostru să se dezvolte iar comunitatea să trăiască într-o deplină armonie. Vă doresc un sincer La multi ani!”, le-a transmis primarul George Scupra sărbătoriților.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*