FOTO Echipele Polaris M Holding au curățat orașul pe ploaie. Zona “Tomis Nord” – Badea Cârțan nu mai este îngropată în gunoaie

Angajații Polaris M Holding, voluntari în campania "Curățăm Constanța Noastră"
Angajații Polaris M Holding, voluntari în campania "Curățăm Constanța Noastră"

Polaris M Holding continua actiunile de curatenie, in regim de voluntariat, din cadrul campaniei de responsabilizare civica cu privire la curatenia orasului Curățăm Constanța Noastră.

Desi toata ziua a plouat, acest lucru nu a reprezentat un impediment pentru angajatii Polaris M Holding, care au reusit sa finalizeze de igienizat urmatoarele zone: Parc Gara; Aleea Stadionului; Stadion- bazin de inot Badea Cartan; str. Ion Corvin; str. Bucuresti, nr. 26 A si 30 B; str Dispensarului vis a vis de hotel Ciresica bl. 1 D; Aleea Arges, bl. S6, zona din spatele Camerei de Comert.

Subliniem ca Polaris M Holding nu are obligatia contractuala de a salubriza zonele cuprinse in programul de curatenie Curatam Constanta Noastra si alege sa salubrizeze aceste zone in regim de voluntariat.

Reprezentantii companiei au transmis cateva sfaturi care ne pot ajuta sa traim intr-un oras mai curat:

– arunca deseurilor la cosul de gunoi, nu pe jos. Daca nu gasesti un cos in drumul tau, pastreaza ambalajul pana la urmatorul cos;

– nu lasa sacul de gunoi la coltul blocului, du-l pana la platforma pentru deseuri. Cativa pasi in plus pentru tine nu inseamna nimic, dar inseamna foarte mult pentru mediul inconjurator. Un mediu curat inseamna o viata sanatoasa.

– nu depozita deseurile in zone mai ferite: sub poduri, pe spatii verzi, langa trunchiurile copacilor, sau pe terenuri virane. Depozitarea deseurilor in locurile special amenajate inseamna in primul rand respect pentru tine insuti, dar si pentru mediul in care traiesti.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*