FOTO Echipele Polaris M Holding au curățat orașul pe ploaie. Zona “Tomis Nord” – Badea Cârțan nu mai este îngropată în gunoaie

Angajații Polaris M Holding, voluntari în campania "Curățăm Constanța Noastră"
Angajații Polaris M Holding, voluntari în campania "Curățăm Constanța Noastră"

Polaris M Holding continua actiunile de curatenie, in regim de voluntariat, din cadrul campaniei de responsabilizare civica cu privire la curatenia orasului Curățăm Constanța Noastră.

Desi toata ziua a plouat, acest lucru nu a reprezentat un impediment pentru angajatii Polaris M Holding, care au reusit sa finalizeze de igienizat urmatoarele zone: Parc Gara; Aleea Stadionului; Stadion- bazin de inot Badea Cartan; str. Ion Corvin; str. Bucuresti, nr. 26 A si 30 B; str Dispensarului vis a vis de hotel Ciresica bl. 1 D; Aleea Arges, bl. S6, zona din spatele Camerei de Comert.

Subliniem ca Polaris M Holding nu are obligatia contractuala de a salubriza zonele cuprinse in programul de curatenie Curatam Constanta Noastra si alege sa salubrizeze aceste zone in regim de voluntariat.

Reprezentantii companiei au transmis cateva sfaturi care ne pot ajuta sa traim intr-un oras mai curat:

– arunca deseurilor la cosul de gunoi, nu pe jos. Daca nu gasesti un cos in drumul tau, pastreaza ambalajul pana la urmatorul cos;

– nu lasa sacul de gunoi la coltul blocului, du-l pana la platforma pentru deseuri. Cativa pasi in plus pentru tine nu inseamna nimic, dar inseamna foarte mult pentru mediul inconjurator. Un mediu curat inseamna o viata sanatoasa.

– nu depozita deseurile in zone mai ferite: sub poduri, pe spatii verzi, langa trunchiurile copacilor, sau pe terenuri virane. Depozitarea deseurilor in locurile special amenajate inseamna in primul rand respect pentru tine insuti, dar si pentru mediul in care traiesti.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*