Cupa de Tenis Samtronic Ovidius Clinical Hospital are loc în septembrie, la Mamaia

OCH la Turneul de Tenis de la Mamaia. FOTO OCH
Echipele OCH la Turneul de Tenis de la Mamaia. FOTO OCH

Ovidius Clinical Hospital vă invită la Turneul De Tenis “Cupa Samtronic Ovidius Clinical Hospital”, desfășurat în perioada 2-6 septembrie 2017. Pe tabloul turneului sunt înscriși tenismeni cu vârste între 10-16 ani și vor juca pentru primele locuri în competiție la categoria feminin și masculin.

Tenismenii vor juca pe zgură, în cadrul Complexului Sportiv Samtronic din Mamaia, baza Neptun, ce cuprinde 10 terenuri de tenis în aer liber. Sportivii participanți se bucură de sprijinul sponsorului principal, Ovidius Clinical Hospital oferindu-le câștigătorilor vouchere valorice pentru achiziționarea de echipamente sportive, pentru a-I în sprijini cariera sportivă.

Pentru a fi alături de sportivi, Ovidius Clinical Hospital asigură pe toată durata turneului asistență medicală de specialitate, cu personal pregătit să intervină dacă tenismenii suferă ușoare accidentări.

Înscrierile la turneu sunt deschise până pe 28 august. Pentru mai multe informații despre desfășurarea competiției, vizitați pagina turneului de tenis: http://www.frt.ro/ro/competitii_detalii/5911

Ovidius Clinical Hospital oferă tratament personalizat fiecărui pacient în funcție de vârstă și afecțiune, în cadrul bazei de tratament și recuperare medicală ultramodernă, având personal dedicat nevoilor și siguranței pacienților.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*