Primăria Peștera își face echipă de fotbal. Cei mai talentați sportivi sunt așteptați duminică, la preselecție

Primaria Pestera. FOTO Adrian Boioglu, ctnews.ro
Primaria Pestera. FOTO Adrian Boioglu, ctnews.ro

Un vis mai vechi al primarului Marius-Liviu Petre este acela ca Primăria Peștera să se implice în susținerea sportului și a sportivilor din localitate. Primul pas este realizat chiar duminică, 21 august, când are loc preselecția pentru viitoarea echipă de fotbal a comunei.

Clubul Sportiv Peștera demarează preselecția sub forma unui meci de fotbal. La ora 10.00, pe stadionul din Peștera sunt așteptați toți cei care vor sau cred că știu să joace fotbal. Singura condiție este să aibă domiciliul în comună sau în satele aferente și să aibă vârsta între 17 și 33 ani.

“Cei mai buni tineri sportivi vor fi selecționați pentru a face parte din echipa oficială a comunei. Primăria se ocupă de întreținerea terenului de fotbal la o calitate tehnică superioară. Vom încerca și noi să găsim sponsori printre agenții economici sau agricultorii din comună pentru a achiziționa echipamentul sportiv de care echipa va avea nevoie”, a declarat Marius-Liviu Petre, primarul comunei Peștera.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*