CTnews TV: Vergil Chițac, primarul municipiului Constanța, explică noul regulament al locurilor de parcare

Vergil Chițac, primarul municipiului Constanța. FOTO Paul Alexe

Primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, a fost invitatul jurnalistului Paul Alexe, chiar în ziua în care s-au împlinit 125 de zile de la preluarea mandatului.

Odată trecută luna de miere… de 100 de zile, edilul municipiului reședință de județ începe să simtă presiunea marilor așteptări ale constănțenilor. Proiectul noului regulament al locurilor de parcare a inflamat spiritele în cadrul comunității tomitane, însă Vergil Chițac consideră că subiectul a fost voit inflamat de către adversarii săi politici. În opinia sa, aceștia n-au ținut cont de faptul că, la momentul actual, vorbim despre un proiect care urmează să ajungă în fața consilierilor locali, cei care pot veni cu modificări înainte de a vota forma finală a unui regulament absolut necesar pentru a evita sufocarea orașului de către numărul din ce în ce mai mare de autoturisme.

Alte subiecte pe marginea cărora primarul Constanței și-a exprimat punctul de vedere, în discuția de la CTnews TV, au vizat bugetul municipiului pentru anul 2021, modul în care continuă marile proiecte găsite în derulare, dar și cum pregătește viitoarele proiecte, astfel încât, la deschiderea finanțărilor, acestea să intre cât mai rapid în faza de implementare. N-a fost ocolit nici subiectul magazinelor alimentare care vând salam feliat în stațiunea Mamaia, dar nici cum și când va fi început proiectul noului stadion al Constanței.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*