CTnews TV: Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, despre lucrările demarate în localitate și criza coronavirus

Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu
Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu

Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, vorbește în cadrul emisiunii CTnews TV despre investițiile și proiectele pe care le desfășoară în localitate.

Mariana Gâju spune că prioritare sunt lucrările de infrastructură,  asfaltările în comună și continuarea construcțiilor la grădinițele din comună. Primarul a amintit și măsurile care au fost luate de Comitetul Local pentru Situații de Urgență pentru prevenirea răspândirii coronavirusului.

De asemenea, Mariana Gâju a transmis și un mesaj de Paște pentru locuitorii comunei Cumpăna.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*