CTnews TV: Cornel Panait, președintele Senatului UMC, despre cum pregătește Universitatea noua generație de marinari și ingineri pentru meseriile viitorului

Cornel Panait. FOTO Adrian Boioglu

Cornel Panait, președintele Senatului UMC, a fost invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la CTnews TV.

Cu acest prilej, Cornel Panait a vorbit despre evoluția UMC, de la săli fără laboratoare, la actualele simulatoare moderne și a precizat că în Europa nu există universități de profil mai dotate decât UMC.

El s-a referit și la modul cum a crescut numărul studenților, dar și cum sunt ajutați studenții ucraineni care vor să își continue studiile după primul an de facultate și nu mai pot din cauza războiului.

Pregătirea studenților pentru echipajele navelor multi-etnice și multi-culturale, practica și studiile în online vs offline, unde poți lucra după absolvirea UMC și cum sunt pregătiți marinarii și inginerii pentru meseriile viitorului au fost alte teme abordate în interviul acordat de Cornel Panait pentru CTnews TV.

De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*