CTnews TV: Stelian Ion, candidat al Alianței USR-PLUS Constanța pentru demnitatea de deputat: “România are nevoie de o Constituție modernă și de o Curte Constituțională care să nu mai răspundă la comenzile politicului”

Deputatul Stelian Ion. FOTO Paul Alexe

Alianța USR-PLUS Constanța deschide lista candidaților pentru Camera Deputaților, la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020, cu actualul deputat Stelian Ion.

Printre proiectele prioritare pentru parlamentarul constănțean, avocat de profesie, se numără și cele legate de reforma constituțională și a legilor justiției. Într-o discuție cu jurnalistul Paul Alexe, Stelian Ion și-a exprimat părerea că România are o Constituție depășită moral, în timp ce Curtea Constituțională trebuie reformată pentru a fi scoasă de sub influența absolută a politicului. De asemenea, Stelian Ion a subliniat că Alianța USR-PLUS continuă demersul său de a promova inițiativa Fără penali în funcții publice, chiar dacă realizarea unui referendum în acest sens, odată cu alegerile parlamentare, a fost blocată în Parlament.

Despre cum vede deputatul constănțean că trebuie făcute aceste schimbări la Curtea Constituțională, despre propunerile pentru modificarea Constituției, dar și despre subiectul “fierbinte” al intrării municipiului Constanța în carantină, în interviul de la CTnews TV.

Comandat de Partidul Uniunea Salvati Romania
Executat de SC CityVision Media SRL – portal: www.ctnews.ro
Cod mandatar financiar: 11200021

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*