CTnews TV: Marian Vasiliev, candidat independent la funcția de primar al Constanței: “Constanța trebuie condusă de oameni, nu de găști!”

Marian Vasiliev

Marian Vasiliev este candidat independent la funcția de primar al Municipiului Constanța. Dintre multitudinea de candidați care aspiră la cea mai înaltă funcție în administrația publică locală de la malul mării, Marian Vasiliev consideră că doar patru vizează, cu adevărat, postul de primar. Alături de cei trei candidați susținuți de cele mai puternice partide de pe scena politică românească, Marian Vasiliev este singurul care candidează doar pentru postul de primar, numele său nefiind și pe listele de consilieri locali, așa cum se întâmplă în cazul celorlalți candidați.

Primar al orașului Murfatlar la doar 26 de ani, apoi senator în legistatura 2012-2016, Marian Vasiliev consideră că are experiența administrativă necesară pentru a reda Constanța locuitorilor săi. În discuția cu jurnalistul Paul Alexe, la CTnews TV, Marian Vasiliev (50 ani) și-a expus viziunea asupra modului în care trebuie condus un municipiu de talia Constanței. Priorități, termene și o declarație pe proprie răspundere (înregistrată deja la notariat!) prin care se angajează să își prezinte demisia în cazul în care nu-și va realiza primul proiect pe care vrea să-l demareze: locuințe pentru constănțeni la prețuri accesibile (maxim 27.500 euro, pentru apartamente de 50-55mp), astfel încât “constănțenii să nu devină sclavii băncilor”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*