CTnews TV: Ana-Maria Vătămanu, președintele Asociației de Dezvoltare Durabilă, despre proiectele acestei asociații

Ana-Maria Vătămanu. FOTO Adrian Boioglu

Ana-Maria Vătămanu, președintele Asociației de Dezvoltare Durabilă, a fost invitata jurnalistului Adrian Boioglu la CTnews TV.

Cu acest prilej,  Ana-Maria Vătămanu a vorbit despre ce înseamnă Asociația de Dezvoltare Durabilă, ce surse de finanțare are – Primăria Constanța și Consiliul Județean Constanța – și cum încearcă să atragă noi membri în asociație.

Ana-Maria Vătămanu a povestit că a lucrat până acum în mediul privat, în management de proiect și consultanță de afaceri și a explicat cum a făcut trecerea la o asociație cu finanțare de la stat.

Președintele ADD a mai vorbit și despre proiectele acestei asociații, care au fost începute în 2021 și despre planurile pentru 2022.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*