CTnews TV: Silviu Florentin Gărea, candidat PSD Constanța pentru Camera Deputaților: “Partidul Social Democrat propune pe 6 decembrie o revoluție a bunului simț. Românii decid la aceste alegeri cum va arăta țara în următorii 4 ani. Acum o putem compara cu o țară ocupată”

Silviu Florentin Gărea, candidat PSD Constanța pentru Camera Deputaților:. FOTO CTnews.ro

Intrat în politica în anul 2008, Silviu Florentin Gărea a discutat la Constanța News TV despre importanța alegerilor parlamentare din 6 decembrie. Cu măsuri restrictive tot mai apăsătoare precum distanțarea fizică și restricționare circulației, Gărea spune că partidele sunt forțate la o campanie electorală atipică în care regulile jocului sunt făcute dupa bunul plac al celor de la Putere.

Fost primar al comunei constănțene Mereni, Gărea a declarat că românii au, prin votul lor, șansa să înceapă Revoluția bunului simț și că în mâna lor stă puterea de a schimba țara pentru următorii 4 ani.

Comandat de Partidul Social Democrat – Filiala Constanța
Executat de SC CityVision Media SRL – portal: www.ctnews.ro
Cod mandatar financiar: 11200020

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*