CTnews TV: Tit-Liviu Brăiloiu, candidat PSD Constanța pentru Senat: “Eu votez PNL la Constanța dacă liberalii vor face prețul apei 1 leu. Cu minciuna aceasta au câștigat alegerile locale”

Tit-Liviu Brăiloiu. FOTO CTnews.ro

Prezent în studioul Constanța News Tv, actualul senator PSD, Tit-Liviu Brăiloiu, a declarat că a trecut de mult vremea manipulărilor și este timpul ca cei care conduc țara și administrațiile din teritoriu după alegerile locale să își asume declarațiile din timpul campaniei pentru alegerile locale. În cazul Constanței, Brăiloiu a precizat că liberalii au promis ca vor scădea prețul apei la 1 leu și a susținut chiar că va vota PNL la alegerile din 6 decembrie dacă acest lucru se va întâmpla.

Într-un amplu interviu acordat jurnalistului Victor Radu, senatorul PSD, care candidează pentru un nou mandat de pe poziția 2 a listei social-democraților din Constanța, a criticaT modul haotic în care Guvernul organizează alegerile în Diaspora. Brăiloiu a declarat că Ministerul de Externe nu a definitivat lista secțiile de votare din străinătate nici acum și că le încalcă românilor din Diaspora dreptul la vot.

De asemenea, Tit-Liviu Brăiloiu a menționat că, după opoziția președintelui țării și a PNL și USR, a reluat proiectul Spitalului Regional de la Constanța, de data aceasta cu un profil dublu: civil și militar, si cu implicarea reprezentanților NATO.

Comandat de Partidul Social Democrat – Filiala Constanța
Executat de SC CityVision Media SRL – portal: www.ctnews.ro
Cod mandatar financiar: 11200020

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*