CTnews TV: ÎPS Teodosie clarifică afirmațiile despre Putin și dezvăluie locația noii biserici de pe malul mării

ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului. FOTO Adrian Boioglu
ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului. FOTO Adrian Boioglu

Arhiepiscopul Tomisului, Înalt Prea Sfințitul Teodosie, a fost invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la CTnews TV.

Cu acest prilej, Arhiepiscopul Tomisului a vorbit despre cum se va desfășura activitatea în biserică la finalul ultimului val pandemic.

De asemenea, el s-a referit și la războiul cu Ucraina și cum se implică Biserica pentru ajutarea refugiaților.

ÎPS Teodosie a clarificat și afirmațiile făcute în urmă cu câteva săptămâni despre președintele Federației Ruse, Vladimir Putin.

Arhiepiscopul Tomisului a mai vorbit și despre cum se va desfășura primul Paște după pandemie și a dezvăluit locația noii biserici de pe malul mării.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*