CTnews TV: Remus Negoi, candidat pentru funcția de senator: “Inițiativa Fără penali în funcții publice rămâne una de căpătâi pentru Alianța USR-PLUS”

Remus Negoi, președintele organizației județene USR Constanța. FOTO Facebook

Desemnat pe prima poziție pe lista candidaților Alianței USR-PLUS, filiala Constanța, pentru funcția de senator în parlamentul României, Remus Negoi a fost invitatul jurnalistului Paul Alexe, în studioul CTnews TV.

Remus Negoi a explicat motivele care l-au determinat să intre în viața politică, după mai bine de 20 de ani în care a activat în mediul de afaceri privat, a vorbit despre modul în care vede “meseria” de politician, precum și despre schimbarea pe care o aduce pe eșicherul politic românesc partidul pe care îl reprezintă, o schimbare care nu vine dintr-o doctrină anume, ci din schimbarea mentalității fiecăruia dintre noi.

Membru al echipei Alianței USR-PLUS desemnată să poarte negocieri cu reprezentanții PNL, pentru o viitoare colaborare, pe plan local, Remus Negoi consideră că proiectele celor două partide au multe puncte comune și că o colaborare, atât în Consiliul Local, cât și în Consiliul Județean, este una firească și în interesul constănțenilor.

În ceea ce privește viitoarea activitate din Parlament, alături de colegii din Alianța USR-PLUS, va milita pentru implementarea unei legislații care să nu mai permită persoanelor cu probleme penale să candideze pentru funcții publice, deasemenea pentru o legislație care să permită confiscarea averilor extinse a celor condamnați pentru fapte de corupție, dar și pentru eliminarea pensiilor speciale.

Remus Negoi vine din mediul de afaceri privat, este antreprenor, a absolvit Facultatea de Științe Economice a Universității Ovidius din Constanța, specializarea Turism-Servicii. A terminat un doctorat în economie la Facultatea de Comerț a Academiei de Științe Economice din București.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*