CTnews TV: Primarul Mariana Gâju vorbește despre administrația făcută în interesul oamenilor versus circul politic

Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu
Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu

Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, este invitata jurnalistului Adrian Boioglu în această ediție a emisiunii de la CTnews TV. Urmăriți o discuție despre modul în care unii consilieri înțeleg să facă politica partidului sau pe cea personală, în locul susținerii unor proiecte folositoare comunității.

Această emisiune vine în urma așa-numitului protest al consilierilor PNL și USR din Consiliul Local Cumpăna, care au părăsit sala de ședințe în timpul dezbaterilor pentru bugetul local pe anul 2021.

Gâju a vorbit și despre acțiunile de împădurire a localității Cumpăna, dar și despre modul în care au fost selectați beneficiarii pachetelor sociale oferite de administrația locală cu ocazia sărbătorilor pascale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*