CTnews TV: Primarul Petre Urziceanu, bilanț după primul mandat la conducerea Primăriei Orașului Negru Vodă

Petre Urziceanu, primarul orașului Negru Vodă. FOTO Paul Alexe

În ultimii ani, Negru Vodă, cel mai mic oraș al județului Constanța, cunoaște o primă perioadă de renaștere post-decembristă, după o tranziție cenușie întinsă pe durata unui sfert de secol, în care timpul a părut că nu vrea să urmeze calea firească, cea a progresului. Coincidență sau nu, revenirea la viață a micuțului oraș dobrogean coincide cu primul mandat de primar al actualului edil, Petre Urziceanu.

Invitat în cadrul emisiunii de la Ctnews TV, Petre Urziceanu a răspuns cu sinceritate provocării de a-și analiza cei patru ani de mandat. Ce așteptări a avut, ce l-a surprins, ce speră de la viitoarele alegeri locale și ce mesaj are pentru locuitorii orașului, în interviul realizat de Paul Alexe și Adrian Florea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*