CTnews TV: Primarul Mariana Gâju prezintă proiectele pe care le dorește realizate în Cumpăna

Mariana Gâju. FOTO Adrian Boioglu

Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, a fost invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la CTnews TV.

Cu acest prilej, Mariana Gâju s-a referit la câteva dintre proiectele pe care le dorește realizate în comună.

Astfel, ea a prezentat care mai este stadiul demersurilor în privința nodului de autostradă, dar și în ce punct se află proiectele Centrul Civic și azilul de bătrâni.

Mariana Gâju a mai afirmat că dorește extinderea canalizării, dar și asfaltarea drumurilor din comună.

Un alt subiect atins de Mariana Gâju a fost în calitatea pe care o deține de președintele Asociației Comunelor din România, fiind legat de problemele cu care se confruntă multe localități, în special cele care au eoliene și care acum au fost obligate printr-o decizie a instanței să returneze sute de milioane de lei, riscând astfel să intre în faliment.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*