CTnews TV: Sorin Mihai, inspector școlar general: “Nu este legal și niciun director nu are dreptul să nu permită accesul la educație al vreunui copil”

Sorin Mihai. FOTO Paul Alexe

Actualitatea în cadrul învățământului școlar constănțean, în cea de-a doua parte a anului școlar 2021-2022, în discuție la CTnews TV. Inspectorul școlar general Sorin Mihai este invitatul jurnalistului Paul Alexe, în cadrul unei convorbiri ce abordează impactul revenirii la învățământul în format fizic asupra actului educațional în școlile din județul Constanța.

Invitatul CTnews TV s-a referit și la problema fondului clasei, cu recentele cazuri, mult mediatizate, de la Mangalia și Constanța. De asemenea, nu a fost ocolit nici subiectul obligativității școlilor de a permite accesul elevilor la cursuri, chiar dacă aceștia se întâmplă să întârzie la ore.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*